BEGIN:VCALENDAR
TZID:Europe/Warsaw
X-WR-TIMEZONE:Europe/Warsaw
VERSION:2.0
PRODID:-//Uniwersytet Zielonogórski//NONSGML Plan zajęć v1.0//EN
NAME:Plan zajęć - semestr letni 2023/2024
X-WR-CALNAME:Plan zajęć - semestr letni 2023/2024
COLOR:green
CALSCALE:GREGORIAN
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240403_1100_446471
DTSTART:20240403T110000
DTEND:20240403T130000
SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I)
CATEGORIES:I
LOCATION:115 A-8
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240404_1500_446163
DTSTART:20240404T150000
DTEND:20240404T181500
SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-SP 23/24
CATEGORIES:W
LOCATION:3PK AS-54
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240405_0800_446124
DTSTART:20240405T080000
DTEND:20240405T093500
SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240405_0945_446133
DTSTART:20240405T094500
DTEND:20240405T112000
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240405_1130_446138
DTSTART:20240405T113000
DTEND:20240405T144500
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:Ć
LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240410_1100_446471
DTSTART:20240410T110000
DTEND:20240410T130000
SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I)
CATEGORIES:I
LOCATION:115 A-8
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240417_1100_446471
DTSTART:20240417T110000
DTEND:20240417T130000
SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I)
CATEGORIES:I
LOCATION:115 A-8
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240418_1500_446163
DTSTART:20240418T150000
DTEND:20240418T181500
SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-SP 23/24
CATEGORIES:W
LOCATION:3PK AS-54
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240419_0800_446124
DTSTART:20240419T080000
DTEND:20240419T093500
SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240419_0945_446133
DTSTART:20240419T094500
DTEND:20240419T112000
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240419_1130_446138
DTSTART:20240419T113000
DTEND:20240419T144500
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:Ć
LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240424_1100_446471
DTSTART:20240424T110000
DTEND:20240424T130000
SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I)
CATEGORIES:I
LOCATION:115 A-8
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240508_1100_446471
DTSTART:20240508T110000
DTEND:20240508T130000
SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I)
CATEGORIES:I
LOCATION:115 A-8
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240509_1500_446163
DTSTART:20240509T150000
DTEND:20240509T181500
SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-SP 23/24
CATEGORIES:W
LOCATION:3PK AS-54
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240510_0800_446124
DTSTART:20240510T080000
DTEND:20240510T093500
SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240510_0945_446133
DTSTART:20240510T094500
DTEND:20240510T112000
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240510_1130_446138
DTSTART:20240510T113000
DTEND:20240510T144500
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:Ć
LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240511_0800_446292
DTSTART:20240511T080000
DTEND:20240511T093000
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-NP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240511_0940_446275
DTSTART:20240511T094000
DTEND:20240511T111000
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-NP 22/23
CATEGORIES:Ć
LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240511_1120_446285
DTSTART:20240511T112000
DTEND:20240511T125000
SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-NP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240511_1320_446287
DTSTART:20240511T132000
DTEND:20240511T170500
SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-NP 23/24
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240515_1100_446471
DTSTART:20240515T110000
DTEND:20240515T130000
SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I)
CATEGORIES:I
LOCATION:115 A-8
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240522_1100_446471
DTSTART:20240522T110000
DTEND:20240522T130000
SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I)
CATEGORIES:I
LOCATION:115 A-8
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240523_1500_446163
DTSTART:20240523T150000
DTEND:20240523T181500
SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-SP 23/24
CATEGORIES:W
LOCATION:3PK AS-54
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240524_0800_446124
DTSTART:20240524T080000
DTEND:20240524T093500
SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240524_0945_446133
DTSTART:20240524T094500
DTEND:20240524T112000
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240524_1130_446138
DTSTART:20240524T113000
DTEND:20240524T144500
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:Ć
LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240525_0800_446292
DTSTART:20240525T080000
DTEND:20240525T093000
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-NP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240525_0940_446275
DTSTART:20240525T094000
DTEND:20240525T125000
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-NP 22/23
CATEGORIES:Ć
LOCATION:104PK AS-54\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240525_1320_446285
DTSTART:20240525T132000
DTEND:20240525T145000
SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-NP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240525_1500_446287
DTSTART:20240525T150000
DTEND:20240525T181000
SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-NP 23/24
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240529_1100_446471
DTSTART:20240529T110000
DTEND:20240529T130000
SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I)
CATEGORIES:I
LOCATION:115 A-8
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240605_1100_446471
DTSTART:20240605T110000
DTEND:20240605T130000
SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I)
CATEGORIES:I
LOCATION:115 A-8
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240606_1500_446163
DTSTART:20240606T150000
DTEND:20240606T181500
SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-SP 23/24
CATEGORIES:W
LOCATION:3PK AS-54
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240607_0800_446124
DTSTART:20240607T080000
DTEND:20240607T093500
SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240607_0945_446133
DTSTART:20240607T094500
DTEND:20240607T112000
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240607_1130_446138
DTSTART:20240607T113000
DTEND:20240607T144500
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-SP 22/23
CATEGORIES:Ć
LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240608_0800_446285
DTSTART:20240608T080000
DTEND:20240608T084500
SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-NP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240608_0850_446292
DTSTART:20240608T085000
DTEND:20240608T093500
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-NP 22/23
CATEGORIES:W
LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240608_0940_446275
DTSTART:20240608T094000
DTEND:20240608T125000
SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-NP 22/23
CATEGORIES:Ć
LOCATION:104PK AS-54\; 9LK AS-55
DESCRIPTION:Google Classroom
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240608_1500_446287
DTSTART:20240608T150000
DTEND:20240608T181000
SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-NP 23/24
CATEGORIES:W
LOCATION:104PK AS-54
END:VEVENT
BEGIN:VEVENT
UID:UZ_PLZ_20240612_1100_446471
DTSTART:20240612T110000
DTEND:20240612T130000
SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I)
CATEGORIES:I
LOCATION:115 A-8
END:VEVENT
END:VCALENDAR