BEGIN:VCALENDAR TZID:Europe/Warsaw X-WR-TIMEZONE:Europe/Warsaw VERSION:2.0 PRODID:-//Uniwersytet Zielonogórski//NONSGML Plan zajęć v1.0//EN NAME:Plan zajęć - semestr letni 2023/2024 X-WR-CALNAME:Plan zajęć - semestr letni 2023/2024 COLOR:green CALSCALE:GREGORIAN BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240403_1100_446471 DTSTART:20240403T110000 DTEND:20240403T130000 SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I) CATEGORIES:I LOCATION:115 A-8 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240404_1500_446163 DTSTART:20240404T150000 DTEND:20240404T181500 SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-SP 23/24 CATEGORIES:W LOCATION:3PK AS-54 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240405_0800_446124 DTSTART:20240405T080000 DTEND:20240405T093500 SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:
Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240405_0945_446133 DTSTART:20240405T094500 DTEND:20240405T112000 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240405_1130_446138 DTSTART:20240405T113000 DTEND:20240405T144500 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:Ć LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240410_1100_446471 DTSTART:20240410T110000 DTEND:20240410T130000 SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I) CATEGORIES:I LOCATION:115 A-8 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240417_1100_446471 DTSTART:20240417T110000 DTEND:20240417T130000 SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I) CATEGORIES:I LOCATION:115 A-8 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240418_1500_446163 DTSTART:20240418T150000 DTEND:20240418T181500 SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-SP 23/24 CATEGORIES:W LOCATION:3PK AS-54 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240419_0800_446124 DTSTART:20240419T080000 DTEND:20240419T093500 SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240419_0945_446133 DTSTART:20240419T094500 DTEND:20240419T112000 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240419_1130_446138 DTSTART:20240419T113000 DTEND:20240419T144500 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:Ć LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240424_1100_446471 DTSTART:20240424T110000 DTEND:20240424T130000 SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I) CATEGORIES:I LOCATION:115 A-8 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240508_1100_446471 DTSTART:20240508T110000 DTEND:20240508T130000 SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I) CATEGORIES:I LOCATION:115 A-8 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240509_1500_446163 DTSTART:20240509T150000 DTEND:20240509T181500 SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-SP 23/24 CATEGORIES:W LOCATION:3PK AS-54 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240510_0800_446124 DTSTART:20240510T080000 DTEND:20240510T093500 SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240510_0945_446133 DTSTART:20240510T094500 DTEND:20240510T112000 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240510_1130_446138 DTSTART:20240510T113000 DTEND:20240510T144500 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:Ć LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240511_0800_446292 DTSTART:20240511T080000 DTEND:20240511T093000 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-NP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240511_0940_446275 DTSTART:20240511T094000 DTEND:20240511T111000 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-NP 22/23 CATEGORIES:Ć LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240511_1120_446285 DTSTART:20240511T112000 DTEND:20240511T125000 SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-NP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240511_1320_446287 DTSTART:20240511T132000 DTEND:20240511T170500 SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-NP 23/24 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240515_1100_446471 DTSTART:20240515T110000 DTEND:20240515T130000 SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I) CATEGORIES:I LOCATION:115 A-8 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240522_1100_446471 DTSTART:20240522T110000 DTEND:20240522T130000 SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I) CATEGORIES:I LOCATION:115 A-8 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240523_1500_446163 DTSTART:20240523T150000 DTEND:20240523T181500 SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-SP 23/24 CATEGORIES:W LOCATION:3PK AS-54 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240524_0800_446124 DTSTART:20240524T080000 DTEND:20240524T093500 SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240524_0945_446133 DTSTART:20240524T094500 DTEND:20240524T112000 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240524_1130_446138 DTSTART:20240524T113000 DTEND:20240524T144500 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:Ć LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240525_0800_446292 DTSTART:20240525T080000 DTEND:20240525T093000 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-NP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240525_0940_446275 DTSTART:20240525T094000 DTEND:20240525T125000 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-NP 22/23 CATEGORIES:Ć LOCATION:104PK AS-54\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240525_1320_446285 DTSTART:20240525T132000 DTEND:20240525T145000 SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-NP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240525_1500_446287 DTSTART:20240525T150000 DTEND:20240525T181000 SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-NP 23/24 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240529_1100_446471 DTSTART:20240529T110000 DTEND:20240529T130000 SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I) CATEGORIES:I LOCATION:115 A-8 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240605_1100_446471 DTSTART:20240605T110000 DTEND:20240605T130000 SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I) CATEGORIES:I LOCATION:115 A-8 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240606_1500_446163 DTSTART:20240606T150000 DTEND:20240606T181500 SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-SP 23/24 CATEGORIES:W LOCATION:3PK AS-54 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240607_0800_446124 DTSTART:20240607T080000 DTEND:20240607T093500 SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240607_0945_446133 DTSTART:20240607T094500 DTEND:20240607T112000 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54\; 10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240607_1130_446138 DTSTART:20240607T113000 DTEND:20240607T144500 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-SP 22/23 CATEGORIES:Ć LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240608_0800_446285 DTSTART:20240608T080000 DTEND:20240608T084500 SUMMARY:Dodatki do żywności (W): 21ŻCiD-NP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240608_0850_446292 DTSTART:20240608T085000 DTEND:20240608T093500 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (W): 21ŻCiD-NP 22/23 CATEGORIES:W LOCATION:10LK AS-55\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240608_0940_446275 DTSTART:20240608T094000 DTEND:20240608T125000 SUMMARY:Standaryzacja i jakość produktów spożywczych (Ć): 21ŻCiD-NP 22/23 CATEGORIES:Ć LOCATION:104PK AS-54\; 9LK AS-55 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:Google Classroom END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240608_1500_446287 DTSTART:20240608T150000 DTEND:20240608T181000 SUMMARY:Podstawy żywienia człowieka (W): 11ŻCiD-NP 23/24 CATEGORIES:W LOCATION:104PK AS-54 END:VEVENT BEGIN:VEVENT UID:UZ_PLZ_20240612_1100_446471 DTSTART:20240612T110000 DTEND:20240612T130000 SUMMARY:Dyżur pracowniczy (I) CATEGORIES:I LOCATION:115 A-8 END:VEVENT END:VCALENDAR