Plan zajęć

dr inż. Anna Gawrońska

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

a.gawronska@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8 D
Czwartek
15:00 18:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54 DN
Piątek
08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54 DN
09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 DN
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 10LK AS-55; 9LK AS-55 DN
Sobota
08:00 08:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54 2024-06-08
08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 2024-05-11; 2024-05-25
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
08:50 09:35 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 10LK AS-55; 9LK AS-55 2024-06-08
09:40 11:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 2024-05-11
09:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54; 9LK AS-55 2024-05-25; 2024-06-08
11:20 12:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54 2024-05-11
13:20 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54 2024-05-25
13:20 17:05 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54 2024-05-11
15:00 18:10 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54 2024-05-25; 2024-06-08
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-04-03 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-04-04 Cz 15:00 18:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-04-05 Pi 08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54
2024-04-05 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-04-05 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 10LK AS-55; 9LK AS-55
2024-04-10 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-04-17 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-04-18 Cz 15:00 18:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-04-19 Pi 08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54
2024-04-19 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-04-19 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 10LK AS-55; 9LK AS-55
2024-04-24 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-09 Cz 15:00 18:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-05-10 Pi 08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54
2024-05-10 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-10 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 10LK AS-55; 9LK AS-55
2024-05-11 So 08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-11 So 09:40 11:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55
2024-05-11 So 11:20 12:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-05-11 So 13:20 17:05 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2024-05-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-23 Cz 15:00 18:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-05-24 Pi 08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54
2024-05-24 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-24 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 10LK AS-55; 9LK AS-55
2024-05-25 So 08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-25 So 09:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54; 9LK AS-55
2024-05-25 So 13:20 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-05-25 So 15:00 18:10 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2024-05-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-06-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-06-06 Cz 15:00 18:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-06-07 Pi 08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54
2024-06-07 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-06-07 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 10LK AS-55; 9LK AS-55
2024-06-08 So 08:00 08:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-06-08 So 08:50 09:35 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 10LK AS-55; 9LK AS-55
2024-06-08 So 09:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54; 9LK AS-55
2024-06-08 So 15:00 18:10 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2024-06-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8