Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Środa | ||||||
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | D | ||
Czwartek | ||||||
15:00 | 18:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | DN | |
Piątek | ||||||
08:00 | 09:35 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54 | DN | |
09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 | DN | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | ||||||
11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | 10LK AS-55; 9LK AS-55 | DN | |
15:00 | 16:30 | Konsultacje | 101PK AS-54 | DN | ||
Sobota | ||||||
08:00 | 08:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54 | 2024-06-08 | |
08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 | 2024-05-11; 2024-05-25 | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | ||||||
08:50 | 09:35 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | 10LK AS-55; 9LK AS-55 | 2024-06-08 | |
09:40 | 11:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 | 2024-05-11 | |
09:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54; 9LK AS-55 | 2024-05-25; 2024-06-08 | |
11:20 | 12:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54 | 2024-05-11 | |
13:20 | 14:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54 | 2024-05-25 | |
13:20 | 17:05 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 23/24 | 104PK AS-54 | 2024-05-11 | |
15:00 | 18:10 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 23/24 | 104PK AS-54 | 2024-05-25; 2024-06-08 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-04-19 | Pi | 08:00 | 09:35 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-04-19 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-04-19 | Pi | 11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
2024-04-19 | Pi | 15:00 | 16:30 | Konsultacje | 101PK AS-54 | ||
2024-04-24 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-09 | Cz | 15:00 | 18:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2024-05-10 | Pi | 08:00 | 09:35 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-05-10 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-10 | Pi | 11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
2024-05-10 | Pi | 15:00 | 16:30 | Konsultacje | 101PK AS-54 | ||
2024-05-11 | So | 08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-11 | So | 09:40 | 11:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
2024-05-11 | So | 11:20 | 12:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-05-11 | So | 13:20 | 17:05 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2024-05-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-23 | Cz | 15:00 | 18:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2024-05-24 | Pi | 08:00 | 09:35 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-05-24 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-24 | Pi | 11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
2024-05-24 | Pi | 15:00 | 16:30 | Konsultacje | 101PK AS-54 | ||
2024-05-25 | So | 08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-25 | So | 09:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54; 9LK AS-55 | |
2024-05-25 | So | 13:20 | 14:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-05-25 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2024-05-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-06-05 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-06-06 | Cz | 15:00 | 18:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2024-06-07 | Pi | 08:00 | 09:35 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-06-07 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54; 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-06-07 | Pi | 11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
2024-06-07 | Pi | 15:00 | 16:30 | Konsultacje | 101PK AS-54 | ||
2024-06-08 | So | 08:00 | 08:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-06-08 | So | 08:50 | 09:35 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | 10LK AS-55; 9LK AS-55 | |
2024-06-08 | So | 09:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54; 9LK AS-55 | |
2024-06-08 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2024-06-12 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 |