Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
10:00 | 11:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 115 A-8 | 2024-06-24; 2024-09-02 | |
Środa | ||||||
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | D | ||
13:30 | 14:30 | Konsultacje | 104PK AS-54 | D | ||
Czwartek | ||||||
09:40 | 11:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | DN | |
11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 8LK AS-55 | D | |
13:10 | 14:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP | 105PK AS-54 | DN | |
13:10 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | DP | |
15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | D | |
Piątek | ||||||
15:10 | 16:45 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 22/23 | 102PK AS-54 | DN | |
Sobota | ||||||
08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-06-15 | |
11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-06-15 | |
13:20 | 14:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-06-08 | |
13:20 | 18:00 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-06-15 | |
15:00 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-05-11 | |
15:00 | 19:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | 9LK AS-55 | 2024-06-08 | |
16:40 | 19:40 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-04-27 | |
16:40 | 19:40 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | 9LK AS-55 | 2024-05-11 | |
17:05 | 19:20 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 22/23 | 2024-05-25 | ||
18:05 | 18:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-06-15 | |
Niedziela | ||||||
08:10 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-04-28 | |
11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-04-28 | |
13:20 | 14:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-04-28 | |
15:00 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-04-28 | |
15:00 | 17:15 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 22/23 | 2024-06-16 | ||
16:35 | 17:20 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-04-28 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-04-24 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-04-24 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | 104PK AS-54 | ||
2024-04-25 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 8LK AS-55 | |
2024-04-25 | Cz | 13:10 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-04-25 | Cz | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-04-27 | So | 16:40 | 19:40 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-04-28 | Ni | 08:10 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-04-28 | Ni | 11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-04-28 | Ni | 13:20 | 14:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-04-28 | Ni | 15:00 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-04-28 | Ni | 16:35 | 17:20 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-05-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-08 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | 104PK AS-54 | ||
2024-05-09 | Cz | 09:40 | 11:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | |
2024-05-09 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 8LK AS-55 | |
2024-05-09 | Cz | 13:10 | 14:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP | 105PK AS-54 | |
2024-05-09 | Cz | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-05-10 | Pi | 15:10 | 16:45 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 22/23 | 102PK AS-54 | |
2024-05-11 | So | 15:00 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-05-11 | So | 16:40 | 19:40 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | 9LK AS-55 | |
2024-05-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-15 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | 104PK AS-54 | ||
2024-05-16 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 8LK AS-55 | |
2024-05-16 | Cz | 13:10 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-05-16 | Cz | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-05-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-22 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | 104PK AS-54 | ||
2024-05-23 | Cz | 09:40 | 11:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | |
2024-05-23 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 8LK AS-55 | |
2024-05-23 | Cz | 13:10 | 14:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP | 105PK AS-54 | |
2024-05-23 | Cz | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-05-24 | Pi | 15:10 | 16:45 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 22/23 | 102PK AS-54 | |
2024-05-25 | So | 17:05 | 19:20 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 22/23 | ||
2024-05-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-29 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | 104PK AS-54 | ||
2024-06-05 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-06-05 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | 104PK AS-54 | ||
2024-06-06 | Cz | 09:40 | 11:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | |
2024-06-06 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 8LK AS-55 | |
2024-06-06 | Cz | 13:10 | 14:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP | 105PK AS-54 | |
2024-06-06 | Cz | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-06-07 | Pi | 15:10 | 16:45 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 22/23 | 102PK AS-54 | |
2024-06-08 | So | 13:20 | 14:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-06-08 | So | 15:00 | 19:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | 9LK AS-55 | |
2024-06-12 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-06-12 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | 104PK AS-54 | ||
2024-06-13 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 8LK AS-55 | |
2024-06-13 | Cz | 13:10 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-06-13 | Cz | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-06-15 | So | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-06-15 | So | 11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-06-15 | So | 13:20 | 18:00 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-06-15 | So | 18:05 | 18:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-06-16 | Ni | 15:00 | 17:15 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 22/23 | ||
2024-06-20 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 8LK AS-55 | |
2024-06-20 | Cz | 13:10 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-06-20 | Cz | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP/A | 105PK AS-54 | |
2024-06-24 | Po | 10:00 | 11:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 115 A-8 | |
2024-09-02 | Po | 10:00 | 11:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP | 115 A-8 |