Plan zajęć

dr Justyna Korycka - Korwek

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

j.korycka@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
10:00 11:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności   115 A-8 2024-06-24; 2024-09-02
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8 D
13:30 14:30 Konsultacje   104PK AS-54 D
Czwartek
09:40 11:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 2LK AS-55 DN
11:30 13:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 8LK AS-55 D
13:10 14:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 105PK AS-54 DN
13:10 14:45 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54 DP
15:00 16:25 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54 D
Piątek
15:10 16:45 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 22/23 102PK AS-54 DN
Sobota
08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-06-15
11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-06-15
13:20 14:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-06-08
13:20 18:00 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-06-15
15:00 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-05-11
15:00 19:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 9LK AS-55 2024-06-08
16:40 19:40 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-04-27
16:40 19:40 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 9LK AS-55 2024-05-11
17:05 19:20 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 22/23 2024-05-25
18:05 18:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-06-15
Niedziela
08:10 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-04-28
11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-04-28
13:20 14:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-04-28
15:00 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-04-28
15:00 17:15 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 22/23 2024-06-16
16:35 17:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-04-28
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-04-19 Pi 15:10 16:45 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 22/23 102PK AS-54
2024-04-24 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-04-24 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   104PK AS-54
2024-04-25 Cz 11:30 13:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 8LK AS-55
2024-04-25 Cz 13:10 14:45 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-04-25 Cz 15:00 16:25 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-04-27 So 16:40 19:40 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-04-28 Ni 08:10 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-04-28 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-04-28 Ni 13:20 14:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-04-28 Ni 15:00 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-04-28 Ni 16:35 17:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-05-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-08 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   104PK AS-54
2024-05-09 Cz 09:40 11:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 2LK AS-55
2024-05-09 Cz 11:30 13:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 8LK AS-55
2024-05-09 Cz 13:10 14:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 105PK AS-54
2024-05-09 Cz 15:00 16:25 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-05-10 Pi 15:10 16:45 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 22/23 102PK AS-54
2024-05-11 So 15:00 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-05-11 So 16:40 19:40 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 9LK AS-55
2024-05-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-15 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   104PK AS-54
2024-05-16 Cz 11:30 13:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 8LK AS-55
2024-05-16 Cz 13:10 14:45 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-05-16 Cz 15:00 16:25 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-05-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-22 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   104PK AS-54
2024-05-23 Cz 09:40 11:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 2LK AS-55
2024-05-23 Cz 11:30 13:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 8LK AS-55
2024-05-23 Cz 13:10 14:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 105PK AS-54
2024-05-23 Cz 15:00 16:25 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-05-24 Pi 15:10 16:45 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 22/23 102PK AS-54
2024-05-25 So 17:05 19:20 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 22/23
2024-05-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-29 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   104PK AS-54
2024-06-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-06-05 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   104PK AS-54
2024-06-06 Cz 09:40 11:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 2LK AS-55
2024-06-06 Cz 11:30 13:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 8LK AS-55
2024-06-06 Cz 13:10 14:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 105PK AS-54
2024-06-06 Cz 15:00 16:25 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-06-07 Pi 15:10 16:45 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 22/23 102PK AS-54
2024-06-08 So 13:20 14:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-06-08 So 15:00 19:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 9LK AS-55
2024-06-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-06-12 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   104PK AS-54
2024-06-13 Cz 11:30 13:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 8LK AS-55
2024-06-13 Cz 13:10 14:45 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-06-13 Cz 15:00 16:25 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-06-15 So 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-06-15 So 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-06-15 So 13:20 18:00 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-06-15 So 18:05 18:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-06-16 Ni 15:00 17:15 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 22/23
2024-06-20 Cz 11:30 13:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 8LK AS-55
2024-06-20 Cz 13:10 14:45 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-06-20 Cz 15:00 16:25 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP/A 105PK AS-54
2024-06-24 Po 10:00 11:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności   115 A-8
2024-09-02 Po 10:00 11:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności   115 A-8