Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
10:05 | 11:25 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr Mateusz Ciepliński | 2024-06-19 | |
Środa | ||||||
13:30 | 14:30 | Konsultacje | dr Justyna Korycka - Korwek | D | ||
Czwartek | ||||||
08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | D | |
13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | D | |
Piątek | ||||||
08:00 | 09:35 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | DN | |
09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | DN | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | ||||||
Sobota | ||||||
08:00 | 08:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-06-08 | |
08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-11; 2024-05-25 | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | ||||||
09:40 | 11:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-11 | |
09:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-25; 2024-06-08 | |
11:20 | 12:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-11 | |
13:20 | 14:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-25 | |
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | 2024-06-15 | |
13:20 | 17:05 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-11 | |
15:00 | 18:10 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-25; 2024-06-08 | |
Niedziela | ||||||
08:10 | 11:10 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2024-05-26; 2024-06-09 | |
11:20 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-NP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2024-05-26; 2024-06-09 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-04-25 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-04-25 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-08 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2024-05-09 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-09 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-10 | Pi | 08:00 | 09:35 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-10 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-11 | So | 08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-11 | So | 09:40 | 11:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-11 | So | 11:20 | 12:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-11 | So | 13:20 | 17:05 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-15 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2024-05-16 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-16 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-22 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2024-05-23 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-23 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-24 | Pi | 08:00 | 09:35 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-24 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-25 | So | 08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-25 | So | 09:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-25 | So | 13:20 | 14:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-25 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-26 | Ni | 08:10 | 11:10 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-26 | Ni | 11:20 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-NP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-29 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2024-06-05 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2024-06-06 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-06 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-07 | Pi | 08:00 | 09:35 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-06-07 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-06-08 | So | 08:00 | 08:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-06-08 | So | 09:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-06-08 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-06-09 | Ni | 08:10 | 11:10 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-09 | Ni | 11:20 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-NP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-12 | Śr | 13:30 | 14:30 | Konsultacje | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2024-06-13 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-13 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-15 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2024-06-19 | Śr | 10:05 | 11:25 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-06-20 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-20 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz |