Plan zajęć

10LK AS-55

sala laboratoryjna (specjalistyczna); liczba miejsc: 15

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A mgr inż. Agnieszka Kłysz DP
11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz DP
Wtorek
13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Bogna Latacz DP
15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Bogna Latacz DP
Środa
08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś D
Czwartek
08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/A dr Mateusz Ciepliński D
12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/B dr Mateusz Ciepliński D
Piątek
09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska DN
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska DN
Sobota
08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-11; 2024-05-25
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
08:50 09:35 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-06-08
09:40 11:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-11
10:35 12:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz 2024-06-08
13:20 14:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz 2024-05-11
13:20 16:30 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz 2024-04-27
16:40 19:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz 2024-05-11; 2024-06-15
18:20 19:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz 2024-04-27
Niedziela
15:00 18:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks 2024-06-09
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2024-04-19 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-04-19 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-04-22 Po 08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-04-22 Po 11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-04-23 Wt 13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Bogna Latacz
2024-04-23 Wt 15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Bogna Latacz
2024-04-24 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-04-25 Cz 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/A dr Mateusz Ciepliński
2024-04-25 Cz 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/B dr Mateusz Ciepliński
2024-04-27 So 13:20 16:30 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-04-27 So 18:20 19:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2024-05-08 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-05-09 Cz 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/A dr Mateusz Ciepliński
2024-05-09 Cz 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/B dr Mateusz Ciepliński
2024-05-10 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-10 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-11 So 08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-11 So 09:40 11:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-11 So 13:20 14:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-11 So 16:40 19:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2024-05-13 Po 08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-13 Po 11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-14 Wt 13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Bogna Latacz
2024-05-14 Wt 15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Bogna Latacz
2024-05-15 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-05-16 Cz 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/A dr Mateusz Ciepliński
2024-05-16 Cz 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/B dr Mateusz Ciepliński
2024-05-22 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-05-23 Cz 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/A dr Mateusz Ciepliński
2024-05-23 Cz 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/B dr Mateusz Ciepliński
2024-05-24 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-24 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-25 So 08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-27 Po 08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-27 Po 11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-28 Wt 13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Bogna Latacz
2024-05-28 Wt 15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Bogna Latacz
2024-05-29 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-06-05 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-06-06 Cz 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/A dr Mateusz Ciepliński
2024-06-06 Cz 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/B dr Mateusz Ciepliński
2024-06-07 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-06-07 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-06-08 So 08:50 09:35 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-06-08 So 10:35 12:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-09 Ni 15:00 18:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-06-10 Po 08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-10 Po 11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-11 Wt 13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Bogna Latacz
2024-06-11 Wt 15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Bogna Latacz
2024-06-12 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-06-13 Cz 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/A dr Mateusz Ciepliński
2024-06-13 Cz 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/B dr Mateusz Ciepliński
2024-06-15 So 16:40 19:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2024-06-19 Śr 08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-19 Śr 11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-20 Cz 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/A dr Mateusz Ciepliński
2024-06-20 Cz 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23/B dr Mateusz Ciepliński