Plan zajęć

104PK AS-54

sala wykładowa; liczba miejsc: 60

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
10:05 11:25 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23 dr Mateusz Ciepliński 2024-06-19
Środa
13:30 14:30 Konsultacje   dr Justyna Korycka - Korwek D
Czwartek
08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP mgr inż. Agnieszka Kłysz D
13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz D
Piątek
08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska DN
09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska DN
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
Sobota
08:00 08:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-06-08
08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-11; 2024-05-25
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
09:40 11:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-11
09:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-25; 2024-06-08
11:20 12:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-11
13:20 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-25
13:20 16:30 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz 2024-06-15
13:20 17:05 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-11
15:00 18:10 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-25; 2024-06-08
Niedziela
08:10 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz 2024-05-26; 2024-06-09
11:20 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-NP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz 2024-05-26; 2024-06-09
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2024-04-17 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   dr Justyna Korycka - Korwek
2024-04-18 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-04-18 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-04-19 Pi 08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-04-19 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-04-24 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   dr Justyna Korycka - Korwek
2024-04-25 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-04-25 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-08 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   dr Justyna Korycka - Korwek
2024-05-09 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-09 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-10 Pi 08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-10 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-11 So 08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-11 So 09:40 11:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-11 So 11:20 12:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-11 So 13:20 17:05 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-15 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   dr Justyna Korycka - Korwek
2024-05-16 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-16 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-22 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   dr Justyna Korycka - Korwek
2024-05-23 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-23 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-24 Pi 08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-24 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-25 So 08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-25 So 09:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-25 So 13:20 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-25 So 15:00 18:10 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-26 Ni 08:10 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-26 Ni 11:20 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-NP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-05-29 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   dr Justyna Korycka - Korwek
2024-06-05 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   dr Justyna Korycka - Korwek
2024-06-06 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-06 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-07 Pi 08:00 09:35 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-06-07 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-06-08 So 08:00 08:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-06-08 So 09:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-06-08 So 15:00 18:10 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2024-06-09 Ni 08:10 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-09 Ni 11:20 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-NP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-12 Śr 13:30 14:30 Konsultacje   dr Justyna Korycka - Korwek
2024-06-13 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-13 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-15 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2024-06-19 Śr 10:05 11:25 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23 dr Mateusz Ciepliński
2024-06-20 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-06-20 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz