Plan zajęć

2LK AS-55

sala wykładowa; liczba miejsc: 60

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Wtorek
11:30 13:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks DP
17:30 19:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz DP
Środa
10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś D
Czwartek
09:40 11:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP dr Justyna Korycka - Korwek DN
10:30 11:55 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23 dr Mateusz Ciepliński DP
14:15 16:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks D
Piątek
12:45 15:00 Podstawy anatomii i fizjologii człowieka 11ŻCiD-SP 23/24 dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 2024-06-07
Sobota
11:50 14:50 Chemia organiczna 11ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Mirończyk 2024-05-25
13:20 14:50 Chemia organiczna 11ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Mirończyk 2024-06-08
15:00 16:30 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz 2024-05-11
15:00 18:10 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz 2024-04-27
Niedziela
08:10 11:10 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks 2024-05-12; 2024-06-09; 2024-06-16
11:20 14:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks 2024-05-12; 2024-06-16
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2024-04-23 Wt 11:30 13:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-04-23 Wt 17:30 19:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2024-04-24 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-04-25 Cz 10:30 11:55 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23 dr Mateusz Ciepliński
2024-04-25 Cz 14:15 16:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-04-27 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2024-05-08 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-05-09 Cz 09:40 11:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP dr Justyna Korycka - Korwek
2024-05-09 Cz 14:15 16:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-05-11 So 15:00 16:30 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2024-05-12 Ni 08:10 11:10 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-05-12 Ni 11:20 14:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-05-14 Wt 11:30 13:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-05-14 Wt 17:30 19:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2024-05-15 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-05-16 Cz 10:30 11:55 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23 dr Mateusz Ciepliński
2024-05-16 Cz 14:15 16:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-05-22 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-05-23 Cz 09:40 11:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP dr Justyna Korycka - Korwek
2024-05-23 Cz 14:15 16:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-05-25 So 11:50 14:50 Chemia organiczna 11ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2024-05-28 Wt 11:30 13:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-05-28 Wt 17:30 19:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2024-05-29 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-06-05 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-06-06 Cz 09:40 11:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP dr Justyna Korycka - Korwek
2024-06-06 Cz 14:15 16:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-06-07 Pi 12:45 15:00 Podstawy anatomii i fizjologii człowieka 11ŻCiD-SP 23/24 dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ
2024-06-08 So 13:20 14:50 Chemia organiczna 11ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2024-06-09 Ni 08:10 11:10 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-06-11 Wt 11:30 13:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-06-11 Wt 17:30 19:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2024-06-12 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-06-13 Cz 10:30 11:55 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23 dr Mateusz Ciepliński
2024-06-13 Cz 14:15 16:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-06-16 Ni 08:10 11:10 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-06-16 Ni 11:20 14:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-06-20 Cz 10:30 11:55 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 22/23 dr Mateusz Ciepliński
2024-06-20 Cz 14:15 16:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks