Termin |
Dzień |
Od |
Do |
Przedmiot |
RZ |
Grupy |
Nauczyciel |
2024-04-05 |
Pi |
09:45 |
11:20 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-SP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium |
2024-04-05 |
Pi |
11:30 |
14:45 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-SP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
2024-04-07 |
Ni |
15:00 |
18:10 |
Organizacja zakładów żywienia zbiorowego |
|
31ŻCiD-NP |
dr inż. Agnieszka Maj |
2024-04-08 |
Po |
13:10 |
16:15 |
Organizacja zakładów żywienia zbiorowego |
|
31ŻCiD-SP |
dr inż. Agnieszka Maj |
2024-04-09 |
Wt |
13:30 |
15:20 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks |
2024-04-09 |
Wt |
15:30 |
17:20 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks |
2024-04-18 |
Cz |
08:00 |
10:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-04-18 |
Cz |
12:00 |
14:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-04-19 |
Pi |
09:45 |
11:20 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-SP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium |
2024-04-19 |
Pi |
11:30 |
14:45 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-SP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
2024-04-22 |
Po |
13:10 |
16:15 |
Organizacja zakładów żywienia zbiorowego |
|
31ŻCiD-SP |
dr inż. Agnieszka Maj |
2024-04-23 |
Wt |
13:30 |
15:20 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks |
2024-04-23 |
Wt |
15:30 |
17:20 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks |
2024-04-25 |
Cz |
08:00 |
10:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-04-25 |
Cz |
12:00 |
14:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-05-09 |
Cz |
08:00 |
10:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-05-09 |
Cz |
12:00 |
14:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-05-10 |
Pi |
09:45 |
11:20 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-SP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium |
2024-05-10 |
Pi |
11:30 |
14:45 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-SP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
2024-05-11 |
So |
08:00 |
09:30 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-NP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium |
2024-05-11 |
So |
09:40 |
11:10 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-NP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
2024-05-11 |
So |
16:40 |
19:40 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
31ŻCiD-NP |
dr Justyna Korycka - Korwek |
2024-05-12 |
Ni |
15:00 |
18:10 |
Organizacja zakładów żywienia zbiorowego |
|
31ŻCiD-NP |
dr inż. Agnieszka Maj |
2024-05-13 |
Po |
13:10 |
16:15 |
Organizacja zakładów żywienia zbiorowego |
|
31ŻCiD-SP |
dr inż. Agnieszka Maj |
2024-05-14 |
Wt |
13:30 |
15:20 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks |
2024-05-14 |
Wt |
15:30 |
17:20 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks |
2024-05-16 |
Cz |
08:00 |
10:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-05-16 |
Cz |
12:00 |
14:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-05-23 |
Cz |
08:00 |
10:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-05-23 |
Cz |
12:00 |
14:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-05-24 |
Pi |
09:45 |
11:20 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-SP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium |
2024-05-24 |
Pi |
11:30 |
14:45 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-SP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
2024-05-25 |
So |
08:00 |
09:30 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-NP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium |
2024-05-25 |
So |
09:40 |
12:50 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-NP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
2024-05-27 |
Po |
13:10 |
16:15 |
Organizacja zakładów żywienia zbiorowego |
|
31ŻCiD-SP |
dr inż. Agnieszka Maj |
2024-05-28 |
Wt |
13:30 |
15:20 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks |
2024-05-28 |
Wt |
15:30 |
17:20 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks |
2024-06-06 |
Cz |
08:00 |
10:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-06-06 |
Cz |
12:00 |
14:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-06-07 |
Pi |
09:45 |
11:20 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-SP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium |
2024-06-07 |
Pi |
11:30 |
14:45 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-SP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
2024-06-08 |
So |
08:50 |
09:35 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-NP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
2024-06-08 |
So |
09:40 |
12:50 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
21ŻCiD-NP 22/23 |
dr inż. Anna Gawrońska |
2024-06-08 |
So |
15:00 |
19:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
31ŻCiD-NP |
dr Justyna Korycka - Korwek |
2024-06-09 |
Ni |
16:40 |
18:10 |
Organizacja zakładów żywienia zbiorowego |
|
31ŻCiD-NP |
dr inż. Agnieszka Maj |
2024-06-10 |
Po |
13:10 |
16:15 |
Organizacja zakładów żywienia zbiorowego |
|
31ŻCiD-SP |
dr inż. Agnieszka Maj |
2024-06-11 |
Wt |
13:30 |
15:20 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks |
2024-06-11 |
Wt |
15:30 |
17:20 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks |
2024-06-13 |
Cz |
08:00 |
10:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-06-13 |
Cz |
12:00 |
14:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-06-19 |
Śr |
13:10 |
16:15 |
Organizacja zakładów żywienia zbiorowego |
|
31ŻCiD-SP |
dr inż. Agnieszka Maj |
2024-06-20 |
Cz |
08:00 |
10:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/B |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2024-06-20 |
Cz |
12:00 |
14:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
21ŻCiD-SP 22/23/A |
dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |