Plan zajęć

9LK AS-55

sala laboratoryjna (specjalistyczna); liczba miejsc: 15

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
13:10 16:15 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-SP dr inż. Agnieszka Maj DP
Wtorek
13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks DP
15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks DP
Czwartek
08:00 10:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2024-04-18; 2024-04-25; 2024-05-09; 2024-05-16; 2024-05-23; 2024-06-06; 2024-06-13; 2024-06-20
12:00 14:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2024-04-18; 2024-04-25; 2024-05-09; 2024-05-16; 2024-05-23; 2024-06-06; 2024-06-13; 2024-06-20
Piątek
09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska DN
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska DN
Sobota
08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-11; 2024-05-25
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
08:50 09:35 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-06-08
09:40 11:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-11
09:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska 2024-05-25; 2024-06-08
15:00 19:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP dr Justyna Korycka - Korwek 2024-06-08
16:40 19:40 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP dr Justyna Korycka - Korwek 2024-05-11
Niedziela
15:00 18:10 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-NP dr inż. Agnieszka Maj 2024-04-07; 2024-05-12
16:40 18:10 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-NP dr inż. Agnieszka Maj 2024-06-09
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2024-04-05 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-04-05 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-04-07 Ni 15:00 18:10 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-NP dr inż. Agnieszka Maj
2024-04-08 Po 13:10 16:15 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-SP dr inż. Agnieszka Maj
2024-04-09 Wt 13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-04-09 Wt 15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-04-18 Cz 08:00 10:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-04-18 Cz 12:00 14:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-04-19 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-04-19 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-04-22 Po 13:10 16:15 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-SP dr inż. Agnieszka Maj
2024-04-23 Wt 13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-04-23 Wt 15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-04-25 Cz 08:00 10:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-04-25 Cz 12:00 14:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-05-09 Cz 08:00 10:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-05-09 Cz 12:00 14:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-05-10 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-10 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-11 So 08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-11 So 09:40 11:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-11 So 16:40 19:40 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP dr Justyna Korycka - Korwek
2024-05-12 Ni 15:00 18:10 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-NP dr inż. Agnieszka Maj
2024-05-13 Po 13:10 16:15 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-SP dr inż. Agnieszka Maj
2024-05-14 Wt 13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-05-14 Wt 15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-05-16 Cz 08:00 10:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-05-16 Cz 12:00 14:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-05-23 Cz 08:00 10:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-05-23 Cz 12:00 14:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-05-24 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-24 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-25 So 08:00 09:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-05-25 So 09:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-05-27 Po 13:10 16:15 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-SP dr inż. Agnieszka Maj
2024-05-28 Wt 13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-05-28 Wt 15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-06-06 Cz 08:00 10:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-06-06 Cz 12:00 14:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-06-07 Pi 09:45 11:20 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium
2024-06-07 Pi 11:30 14:45 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-06-08 So 08:50 09:35 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-06-08 So 09:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Anna Gawrońska
2024-06-08 So 15:00 19:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP dr Justyna Korycka - Korwek
2024-06-09 Ni 16:40 18:10 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-NP dr inż. Agnieszka Maj
2024-06-10 Po 13:10 16:15 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-SP dr inż. Agnieszka Maj
2024-06-11 Wt 13:30 15:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-06-11 Wt 15:30 17:20 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-06-13 Cz 08:00 10:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-06-13 Cz 12:00 14:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-06-19 Śr 13:10 16:15 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego 31ŻCiD-SP dr inż. Agnieszka Maj
2024-06-20 Cz 08:00 10:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-06-20 Cz 12:00 14:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks; dr inż. Bogna Latacz; dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ