Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
13:10 | 16:15 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | 31ŻCiD-SP | dr inż. Agnieszka Maj | DP | |
Wtorek | ||||||
13:30 | 15:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | DP | |
15:30 | 17:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | DP | |
Czwartek | ||||||
08:00 | 10:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | D | |
12:00 | 14:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | D | |
Piątek | ||||||
09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | DN | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | ||||||
11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | DN | |
Sobota | ||||||
08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-11; 2024-05-25 | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | ||||||
08:50 | 09:35 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-06-08 | |
09:40 | 11:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-11 | |
09:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-25; 2024-06-08 | |
15:00 | 19:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | dr Justyna Korycka - Korwek | 2024-06-08 | |
16:40 | 19:40 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | dr Justyna Korycka - Korwek | 2024-05-11 | |
Niedziela | ||||||
15:00 | 18:10 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | 31ŻCiD-NP | dr inż. Agnieszka Maj | 2024-05-12 | |
16:40 | 18:10 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | 31ŻCiD-NP | dr inż. Agnieszka Maj | 2024-06-09 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-04-23 | Wt | 13:30 | 15:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-04-23 | Wt | 15:30 | 17:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-04-25 | Cz | 08:00 | 10:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-04-25 | Cz | 12:00 | 14:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-05-09 | Cz | 08:00 | 10:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-05-09 | Cz | 12:00 | 14:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-05-10 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-10 | Pi | 11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-11 | So | 08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-11 | So | 09:40 | 11:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-11 | So | 16:40 | 19:40 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2024-05-12 | Ni | 15:00 | 18:10 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | 31ŻCiD-NP | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-05-13 | Po | 13:10 | 16:15 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | 31ŻCiD-SP | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-05-14 | Wt | 13:30 | 15:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-05-14 | Wt | 15:30 | 17:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-05-16 | Cz | 08:00 | 10:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-05-16 | Cz | 12:00 | 14:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-05-23 | Cz | 08:00 | 10:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-05-23 | Cz | 12:00 | 14:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-05-24 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-24 | Pi | 11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-25 | So | 08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-25 | So | 09:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-27 | Po | 13:10 | 16:15 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | 31ŻCiD-SP | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-05-28 | Wt | 13:30 | 15:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-05-28 | Wt | 15:30 | 17:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-06-06 | Cz | 08:00 | 10:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-06-06 | Cz | 12:00 | 14:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-06-07 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-06-07 | Pi | 11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-06-08 | So | 08:50 | 09:35 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-06-08 | So | 09:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-06-08 | So | 15:00 | 19:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2024-06-09 | Ni | 16:40 | 18:10 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | 31ŻCiD-NP | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-06-10 | Po | 13:10 | 16:15 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | 31ŻCiD-SP | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-06-11 | Wt | 13:30 | 15:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-06-11 | Wt | 15:30 | 17:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-06-13 | Cz | 08:00 | 10:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-06-13 | Cz | 12:00 | 14:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-06-19 | Śr | 13:10 | 16:15 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | 31ŻCiD-SP | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-06-20 | Cz | 08:00 | 10:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-06-20 | Cz | 12:00 | 14:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks |