Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek | ||||||
08:30 | 11:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP | 3PK AS-54 | 2024-05-14; 2024-05-28; 2024-06-11; 2024-06-18 | |
Środa | ||||||
08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 10LK AS-55 | D | |
10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | D | |
Czwartek | ||||||
09:15 | 11:30 | Mikrobiologia przemysłowa | 21BT-SP 22/23/A | 208 A-8 | 2024-05-09 | |
11:45 | 14:00 | Mikrobiologia przemysłowa | 21BT-SP 22/23/B | 208 A-8 | 2024-05-09 | |
Piątek | ||||||
13:45 | 16:15 | Mikrobiologia z immunologią | 21B-SP 22/23 | 208 A-8 | 2024-05-10; 2024-05-17 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-05-08 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 10LK AS-55 | |
2024-05-08 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | |
2024-05-09 | Cz | 09:15 | 11:30 | Mikrobiologia przemysłowa | 21BT-SP 22/23/A | 208 A-8 | |
2024-05-09 | Cz | 11:45 | 14:00 | Mikrobiologia przemysłowa | 21BT-SP 22/23/B | 208 A-8 | |
2024-05-10 | Pi | 13:45 | 16:15 | Mikrobiologia z immunologią | 21B-SP 22/23 | 208 A-8 | |
2024-05-14 | Wt | 08:30 | 11:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP | 3PK AS-54 | |
2024-05-15 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 10LK AS-55 | |
2024-05-15 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | |
2024-05-17 | Pi | 13:45 | 16:15 | Mikrobiologia z immunologią | 21B-SP 22/23 | 208 A-8 | |
2024-05-22 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 10LK AS-55 | |
2024-05-22 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | |
2024-05-28 | Wt | 08:30 | 11:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP | 3PK AS-54 | |
2024-05-29 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 10LK AS-55 | |
2024-05-29 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | |
2024-06-05 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 10LK AS-55 | |
2024-06-05 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | |
2024-06-11 | Wt | 08:30 | 11:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP | 3PK AS-54 | |
2024-06-12 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 10LK AS-55 | |
2024-06-12 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | 2LK AS-55 | |
2024-06-18 | Wt | 08:30 | 11:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP | 3PK AS-54 |