Plan zajęć

dr inż. Natalia Tomaś

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Wtorek
08:30 11:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 3PK AS-54 2024-05-14; 2024-05-28; 2024-06-11; 2024-06-18
Środa
08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 10LK AS-55 D
10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 2LK AS-55 D
Czwartek
09:15 11:30 Mikrobiologia przemysłowa 21BT-SP 22/23/A 208 A-8 2024-05-09
11:45 14:00 Mikrobiologia przemysłowa 21BT-SP 22/23/B 208 A-8 2024-05-09
Piątek
13:45 16:15 Mikrobiologia z immunologią 21B-SP 22/23 208 A-8 2024-05-10; 2024-05-17
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-05-08 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 10LK AS-55
2024-05-08 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 2LK AS-55
2024-05-09 Cz 09:15 11:30 Mikrobiologia przemysłowa 21BT-SP 22/23/A 208 A-8
2024-05-09 Cz 11:45 14:00 Mikrobiologia przemysłowa 21BT-SP 22/23/B 208 A-8
2024-05-10 Pi 13:45 16:15 Mikrobiologia z immunologią 21B-SP 22/23 208 A-8
2024-05-14 Wt 08:30 11:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 3PK AS-54
2024-05-15 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 10LK AS-55
2024-05-15 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 2LK AS-55
2024-05-17 Pi 13:45 16:15 Mikrobiologia z immunologią 21B-SP 22/23 208 A-8
2024-05-22 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 10LK AS-55
2024-05-22 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 2LK AS-55
2024-05-28 Wt 08:30 11:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 3PK AS-54
2024-05-29 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 10LK AS-55
2024-05-29 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 2LK AS-55
2024-06-05 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 10LK AS-55
2024-06-05 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 2LK AS-55
2024-06-11 Wt 08:30 11:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 3PK AS-54
2024-06-12 Śr 08:30 10:05 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 10LK AS-55
2024-06-12 Śr 10:15 11:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 2LK AS-55
2024-06-18 Wt 08:30 11:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 3PK AS-54