Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | |||||||
B | 08:15 | 13:00 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | DP | |
10:00 | 11:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 115 A-8 | 2024-06-24; 2024-09-02 | ||
13:10 | 16:15 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54; 9LK AS-55 | DP | ||
16:30 | 19:45 | Zarys chorób dietozależnych | dr n. med. Bożena Mospan | 3PK AS-54 | DP | ||
Wtorek | |||||||
08:30 | 11:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Natalia Tomaś | 3PK AS-54 | 2024-05-14; 2024-05-28; 2024-06-11; 2024-06-18 | ||
Środa | |||||||
08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 10LK AS-55 | D | ||
10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 2LK AS-55 | D | ||
Czwartek | |||||||
08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 104PK AS-54 | D | ||
09:40 | 11:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2LK AS-55 | DN | ||
09:45 | 11:20 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 101PK AS-54 | DP | ||
11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 8LK AS-55 | D | ||
A | 13:10 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | DP | |
13:10 | 14:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | DN | ||
A | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | D | |
16:30 | 18:05 | Prace nad relacjami interpersonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | DN |
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-05-08 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 10LK AS-55 | ||
2024-05-08 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 2LK AS-55 | ||
2024-05-09 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 104PK AS-54 | ||
2024-05-09 | Cz | 09:40 | 11:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2LK AS-55 | ||
2024-05-09 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 8LK AS-55 | ||
2024-05-09 | Cz | 13:10 | 14:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | ||
2024-05-09 | Cz | A | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | |
2024-05-09 | Cz | 16:30 | 18:05 | Prace nad relacjami interpersonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2024-05-13 | Po | B | 08:15 | 13:00 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | |
2024-05-13 | Po | 13:10 | 16:15 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54; 9LK AS-55 | ||
2024-05-13 | Po | 16:30 | 19:45 | Zarys chorób dietozależnych | dr n. med. Bożena Mospan | 3PK AS-54 | ||
2024-05-14 | Wt | 08:30 | 11:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Natalia Tomaś | 3PK AS-54 | ||
2024-05-15 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 10LK AS-55 | ||
2024-05-15 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 2LK AS-55 | ||
2024-05-16 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 104PK AS-54 | ||
2024-05-16 | Cz | 09:45 | 11:20 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 101PK AS-54 | ||
2024-05-16 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 8LK AS-55 | ||
2024-05-16 | Cz | A | 13:10 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | |
2024-05-16 | Cz | A | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | |
2024-05-22 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 10LK AS-55 | ||
2024-05-22 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 2LK AS-55 | ||
2024-05-23 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 104PK AS-54 | ||
2024-05-23 | Cz | 09:40 | 11:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2LK AS-55 | ||
2024-05-23 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 8LK AS-55 | ||
2024-05-23 | Cz | 13:10 | 14:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | ||
2024-05-23 | Cz | A | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | |
2024-05-23 | Cz | 16:30 | 18:05 | Prace nad relacjami interpersonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2024-05-27 | Po | B | 08:15 | 13:00 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | |
2024-05-27 | Po | 13:10 | 16:15 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54; 9LK AS-55 | ||
2024-05-27 | Po | 16:30 | 19:45 | Zarys chorób dietozależnych | dr n. med. Bożena Mospan | 3PK AS-54 | ||
2024-05-28 | Wt | 08:30 | 11:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Natalia Tomaś | 3PK AS-54 | ||
2024-05-29 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 10LK AS-55 | ||
2024-05-29 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 2LK AS-55 | ||
2024-06-05 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 10LK AS-55 | ||
2024-06-05 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 2LK AS-55 | ||
2024-06-06 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 104PK AS-54 | ||
2024-06-06 | Cz | 09:40 | 11:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2LK AS-55 | ||
2024-06-06 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 8LK AS-55 | ||
2024-06-06 | Cz | 13:10 | 14:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | ||
2024-06-06 | Cz | A | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | |
2024-06-06 | Cz | 16:30 | 18:05 | Prace nad relacjami interpersonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2024-06-10 | Po | B | 08:15 | 13:00 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | |
2024-06-10 | Po | 13:10 | 16:15 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54; 9LK AS-55 | ||
2024-06-10 | Po | 16:30 | 19:45 | Zarys chorób dietozależnych | dr n. med. Bożena Mospan | 3PK AS-54 | ||
2024-06-11 | Wt | 08:30 | 11:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Natalia Tomaś | 3PK AS-54 | ||
2024-06-12 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 10LK AS-55 | ||
2024-06-12 | Śr | 10:15 | 11:50 | Technologia produkcji potraw | dr inż. Natalia Tomaś | 2LK AS-55 | ||
2024-06-13 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 104PK AS-54 | ||
2024-06-13 | Cz | 09:45 | 11:20 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 101PK AS-54 | ||
2024-06-13 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 8LK AS-55 | ||
2024-06-13 | Cz | A | 13:10 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | |
2024-06-13 | Cz | A | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | |
2024-06-18 | Wt | 08:30 | 11:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Natalia Tomaś | 3PK AS-54 | ||
2024-06-19 | Śr | B | 08:15 | 13:00 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | |
2024-06-19 | Śr | 13:10 | 16:15 | Organizacja zakładów żywienia zbiorowego | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54; 9LK AS-55 | ||
2024-06-19 | Śr | 16:30 | 19:45 | Zarys chorób dietozależnych | dr n. med. Bożena Mospan | 3PK AS-54 | ||
2024-06-20 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 104PK AS-54 | ||
2024-06-20 | Cz | 09:45 | 11:20 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 101PK AS-54 | ||
2024-06-20 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 8LK AS-55 | ||
2024-06-20 | Cz | A | 13:10 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | |
2024-06-20 | Cz | A | 15:00 | 16:25 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 105PK AS-54 | |
2024-06-24 | Po | 10:00 | 11:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 115 A-8 | ||
2024-09-02 | Po | 10:00 | 11:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 115 A-8 |