Plan zajęć

31ŻCiD-NP

Żywienie człowieka i dietoterapia
niestacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr letni 2023/2024

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Sobota
  08:00 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 2024-06-15
  08:55 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 101PK AS-54 2024-05-11
  10:35 12:50 Technologia produkcji potraw mgr inż. Agnieszka Kłysz 10LK AS-55 2024-06-08
  11:20 12:50 Technologia produkcji potraw mgr inż. Agnieszka Kłysz 101PK AS-54 2024-05-11
  11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 2024-06-15
  13:20 14:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 2024-06-08
  13:20 14:50 Technologia produkcji potraw mgr inż. Agnieszka Kłysz 10LK AS-55 2024-05-11
  13:20 18:00 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 2024-06-15
  15:00 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 2024-05-11
  15:00 19:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 9LK AS-55 2024-06-08
  16:40 19:40 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 9LK AS-55 2024-05-11
  17:25 19:40 Technologia produkcji potraw mgr inż. Agnieszka Kłysz 105PK AS-54 2024-05-25
  18:05 18:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 2024-06-15
Niedziela
  08:10 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek; dr inż. Agnieszka Maj 105PK AS-54 2024-04-28
  08:10 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54 2024-05-26; 2024-06-09
  11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 2024-04-28
  11:20 13:35 Prace nad relacjami interpersonalnymi doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2024-05-26
  11:20 14:50 Zarys chorób dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 3PK AS-54 2024-05-12
  11:20 16:30 Zarys chorób dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 3PK AS-54 2024-06-09
  13:20 14:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 2024-04-28
  15:00 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 2024-04-28
  15:00 18:10 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2024-05-12
  16:35 17:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 2024-04-28
  16:40 18:10 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2024-06-09
  18:20 19:50 Seminarium dyplomowe dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54 2024-05-12; 2024-06-09
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2024-04-28 Ni   08:10 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek; dr inż. Agnieszka Maj 105PK AS-54
2024-04-28 Ni   11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2024-04-28 Ni   13:20 14:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2024-04-28 Ni   15:00 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2024-04-28 Ni   16:35 17:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2024-05-11 So   08:55 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 101PK AS-54
2024-05-11 So   11:20 12:50 Technologia produkcji potraw mgr inż. Agnieszka Kłysz 101PK AS-54
2024-05-11 So   13:20 14:50 Technologia produkcji potraw mgr inż. Agnieszka Kłysz 10LK AS-55
2024-05-11 So   15:00 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2024-05-11 So   16:40 19:40 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 9LK AS-55
2024-05-12 Ni   11:20 14:50 Zarys chorób dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 3PK AS-54
2024-05-12 Ni   15:00 18:10 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-05-12 Ni   18:20 19:50 Seminarium dyplomowe dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2024-05-25 So   17:25 19:40 Technologia produkcji potraw mgr inż. Agnieszka Kłysz 105PK AS-54
2024-05-26 Ni   08:10 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2024-05-26 Ni   11:20 13:35 Prace nad relacjami interpersonalnymi doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2024-06-08 So   10:35 12:50 Technologia produkcji potraw mgr inż. Agnieszka Kłysz 10LK AS-55
2024-06-08 So   13:20 14:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2024-06-08 So   15:00 19:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 9LK AS-55
2024-06-09 Ni   08:10 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2024-06-09 Ni   11:20 16:30 Zarys chorób dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 3PK AS-54
2024-06-09 Ni   16:40 18:10 Organizacja zakładów żywienia zbiorowego dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-06-09 Ni   18:20 19:50 Seminarium dyplomowe dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2024-06-15 So   08:00 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2024-06-15 So   11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2024-06-15 So   13:20 18:00 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2024-06-15 So   18:05 18:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54