Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
08:00 | 11:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | 101PK AS-54; 10LK AS-55 | DP | |
11:30 | 14:45 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | 101PK AS-54; 10LK AS-55 | DP | |
Środa | ||||||
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | D | ||
Czwartek | ||||||
08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | D | |
09:45 | 11:20 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 101PK AS-54 | DP | |
11:30 | 13:00 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | 101PK AS-54 | 2024-05-09 | |
11:30 | 13:00 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | 101PK AS-54 | DP | |
13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | D | |
Sobota | ||||||
08:00 | 09:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | 101PK AS-54 | 2024-04-27 | |
08:55 | 11:10 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | 101PK AS-54 | 2024-05-11 | |
09:40 | 12:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | 101PK AS-54 | 2024-04-27 | |
10:35 | 12:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | 10LK AS-55 | 2024-06-08 | |
11:20 | 12:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | 101PK AS-54 | 2024-05-11 | |
13:20 | 14:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | 10LK AS-55 | 2024-05-11 | |
13:20 | 16:30 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | 10LK AS-55 | 2024-04-27 | |
15:00 | 16:30 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-NP 23/24 | 106PK AS-54 | 2024-06-15 | |
17:25 | 19:40 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | 2024-05-25 | |
Niedziela | ||||||
08:10 | 11:10 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | 2024-05-26; 2024-06-09 | |
11:20 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-NP 23/24 | 104PK AS-54 | 2024-05-26; 2024-06-09 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-04-27 | So | 08:00 | 09:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | 101PK AS-54 | |
2024-04-27 | So | 09:40 | 12:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | 101PK AS-54 | |
2024-04-27 | So | 13:20 | 16:30 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | 10LK AS-55 | |
2024-05-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-09 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | |
2024-05-09 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | 101PK AS-54 | |
2024-05-09 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2024-05-11 | So | 08:55 | 11:10 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | 101PK AS-54 | |
2024-05-11 | So | 11:20 | 12:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | 101PK AS-54 | |
2024-05-11 | So | 13:20 | 14:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | 10LK AS-55 | |
2024-05-13 | Po | 08:00 | 11:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | 101PK AS-54; 10LK AS-55 | |
2024-05-13 | Po | 11:30 | 14:45 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | 101PK AS-54; 10LK AS-55 | |
2024-05-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-16 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | |
2024-05-16 | Cz | 09:45 | 11:20 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 101PK AS-54 | |
2024-05-16 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | 101PK AS-54 | |
2024-05-16 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2024-05-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-05-23 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | |
2024-05-23 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2024-05-25 | So | 17:25 | 19:40 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | 105PK AS-54 | |
2024-05-26 | Ni | 08:10 | 11:10 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | |
2024-05-26 | Ni | 11:20 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-NP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2024-05-27 | Po | 08:00 | 11:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | 101PK AS-54; 10LK AS-55 | |
2024-05-27 | Po | 11:30 | 14:45 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | 101PK AS-54; 10LK AS-55 | |
2024-05-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-06-05 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-06-06 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | |
2024-06-06 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2024-06-08 | So | 10:35 | 12:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | 10LK AS-55 | |
2024-06-09 | Ni | 08:10 | 11:10 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | |
2024-06-09 | Ni | 11:20 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-NP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2024-06-10 | Po | 08:00 | 11:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | 101PK AS-54; 10LK AS-55 | |
2024-06-10 | Po | 11:30 | 14:45 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | 101PK AS-54; 10LK AS-55 | |
2024-06-12 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2024-06-13 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | |
2024-06-13 | Cz | 09:45 | 11:20 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 101PK AS-54 | |
2024-06-13 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | 101PK AS-54 | |
2024-06-13 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2024-06-15 | So | 15:00 | 16:30 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-NP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2024-06-19 | Śr | 08:00 | 11:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | 101PK AS-54; 10LK AS-55 | |
2024-06-19 | Śr | 11:30 | 14:45 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | 101PK AS-54; 10LK AS-55 | |
2024-06-20 | Cz | 08:00 | 09:35 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | |
2024-06-20 | Cz | 09:45 | 11:20 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | 101PK AS-54 | |
2024-06-20 | Cz | 11:30 | 13:00 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | 101PK AS-54 | |
2024-06-20 | Cz | 13:15 | 14:50 | Podstawy dietetyki | 11ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 |