Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Środa | ||||||
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | ![]() |
D | ||
Czwartek | ||||||
15:00 | 16:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP | ![]() |
2023-06-15 | |
15:00 | 16:30 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | ![]() |
DN | |
16:40 | 18:15 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | ![]() |
DN | |
16:45 | 18:15 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | ![]() |
2023-06-15 | |
18:30 | 20:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | ![]() |
D | |
Sobota | ||||||
12:00 | 15:44 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP/B | ![]() |
2023-06-17 | |
15:45 | 19:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP/A | ![]() |
2023-06-17 | |
Niedziela | ||||||
11:20 | 14:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | ![]() |
2023-06-04 | |
13:20 | 16:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | ![]() |
2023-06-18 | |
15:00 | 16:30 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | ![]() |
2023-06-04 | |
16:40 | 18:10 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | ![]() |
2023-06-18 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2023-06-04 | Ni | 11:20 | 14:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | ![]() |
|
2023-06-04 | Ni | 15:00 | 16:30 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | ![]() |
|
2023-06-07 | Śr | 15:00 | 16:30 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | ![]() |
|
2023-06-07 | Śr | 16:40 | 18:15 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | ![]() |
|
2023-06-07 | Śr | 18:30 | 20:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | ![]() |
|
2023-06-14 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | ![]() |
||
2023-06-15 | Cz | 15:00 | 16:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP | ![]() |
|
2023-06-15 | Cz | 16:45 | 18:15 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | ![]() |
|
2023-06-15 | Cz | 18:30 | 20:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | ![]() |
|
2023-06-17 | So | 12:00 | 15:44 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP/B | ![]() |
|
2023-06-17 | So | 15:45 | 19:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP/A | ![]() |
|
2023-06-18 | Ni | 13:20 | 16:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-NP | ![]() |
|
2023-06-18 | Ni | 16:40 | 18:10 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | ![]() |
|
2023-06-21 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | ![]() |
||
2023-06-22 | Cz | 15:00 | 16:30 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | ![]() |
|
2023-06-22 | Cz | 16:40 | 18:15 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | ![]() |
|
2023-06-22 | Cz | 18:30 | 20:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP | ![]() |