Plan zajęć

mgr inż. Agnieszka Kłysz

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8 D
Czwartek
15:00 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 3PK AS-54 2023-06-15
15:00 16:30 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 10LK AS-55 DN
16:40 18:15 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 102PK AS-54 DN
16:45 18:15 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 101PK AS-54 2023-06-15
18:30 20:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 102PK AS-54 D
Sobota
12:00 15:44 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP/B 101PK AS-54 2023-06-17
15:45 19:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP/A 101PK AS-54 2023-06-17
Niedziela
11:20 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 3PK AS-54 2023-06-04
13:20 16:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 3PK AS-54 2023-06-18
15:00 16:30 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 3PK AS-54 2023-06-04
16:40 18:10 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 3PK AS-54 2023-06-18
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2023-06-04 Ni 11:20 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 3PK AS-54
2023-06-04 Ni 15:00 16:30 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 3PK AS-54
2023-06-07 Śr 15:00 16:30 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 10LK AS-55
2023-06-07 Śr 16:40 18:15 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 102PK AS-54
2023-06-07 Śr 18:30 20:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 102PK AS-54
2023-06-14 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2023-06-15 Cz 15:00 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 3PK AS-54
2023-06-15 Cz 16:45 18:15 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 101PK AS-54
2023-06-15 Cz 18:30 20:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 102PK AS-54
2023-06-17 So 12:00 15:44 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP/B 101PK AS-54
2023-06-17 So 15:45 19:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP/A 101PK AS-54
2023-06-18 Ni 13:20 16:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 3PK AS-54
2023-06-18 Ni 16:40 18:10 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 3PK AS-54
2023-06-21 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2023-06-22 Cz 15:00 16:30 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 10LK AS-55
2023-06-22 Cz 16:40 18:15 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-SP 102PK AS-54
2023-06-22 Cz 18:30 20:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 102PK AS-54