Plan zajęć

mgr inż. Agnieszka Kłysz

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

aklysz@wnb.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A 101PK AS-54; 10LK AS-55 DP
11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B 101PK AS-54; 10LK AS-55 DP
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8 D
Czwartek
08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 104PK AS-54 D
09:45 11:20 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 101PK AS-54 DP
11:30 13:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A 101PK AS-54 2024-05-09
11:30 13:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B 101PK AS-54 DP
13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54 D
Sobota
08:00 09:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 101PK AS-54 2024-04-27
08:55 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 101PK AS-54 2024-05-11
09:40 12:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 101PK AS-54 2024-04-27
10:35 12:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 10LK AS-55 2024-06-08
11:20 12:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 101PK AS-54 2024-05-11
13:20 14:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 10LK AS-55 2024-05-11
13:20 16:30 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 10LK AS-55 2024-04-27
15:00 16:30 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54 2024-06-15
17:25 19:40 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 105PK AS-54 2024-05-25
Niedziela
08:10 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 104PK AS-54 2024-05-26; 2024-06-09
11:20 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54 2024-05-26; 2024-06-09
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-04-27 So 08:00 09:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 101PK AS-54
2024-04-27 So 09:40 12:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 101PK AS-54
2024-04-27 So 13:20 16:30 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 10LK AS-55
2024-05-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-09 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 104PK AS-54
2024-05-09 Cz 11:30 13:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A 101PK AS-54
2024-05-09 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2024-05-11 So 08:55 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 101PK AS-54
2024-05-11 So 11:20 12:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 101PK AS-54
2024-05-11 So 13:20 14:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 10LK AS-55
2024-05-13 Po 08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A 101PK AS-54; 10LK AS-55
2024-05-13 Po 11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B 101PK AS-54; 10LK AS-55
2024-05-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-16 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 104PK AS-54
2024-05-16 Cz 09:45 11:20 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 101PK AS-54
2024-05-16 Cz 11:30 13:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B 101PK AS-54
2024-05-16 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2024-05-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-05-23 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 104PK AS-54
2024-05-23 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2024-05-25 So 17:25 19:40 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 105PK AS-54
2024-05-26 Ni 08:10 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 104PK AS-54
2024-05-26 Ni 11:20 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2024-05-27 Po 08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A 101PK AS-54; 10LK AS-55
2024-05-27 Po 11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B 101PK AS-54; 10LK AS-55
2024-05-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-06-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-06-06 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 104PK AS-54
2024-06-06 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2024-06-08 So 10:35 12:50 Technologia produkcji potraw 31ŻCiD-NP 10LK AS-55
2024-06-09 Ni 08:10 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 104PK AS-54
2024-06-09 Ni 11:20 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2024-06-10 Po 08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A 101PK AS-54; 10LK AS-55
2024-06-10 Po 11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B 101PK AS-54; 10LK AS-55
2024-06-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2024-06-13 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 104PK AS-54
2024-06-13 Cz 09:45 11:20 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 101PK AS-54
2024-06-13 Cz 11:30 13:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B 101PK AS-54
2024-06-13 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2024-06-15 So 15:00 16:30 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54
2024-06-19 Śr 08:00 11:15 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/A 101PK AS-54; 10LK AS-55
2024-06-19 Śr 11:30 14:45 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B 101PK AS-54; 10LK AS-55
2024-06-20 Cz 08:00 09:35 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 104PK AS-54
2024-06-20 Cz 09:45 11:20 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 101PK AS-54
2024-06-20 Cz 11:30 13:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 23/24/B 101PK AS-54
2024-06-20 Cz 13:15 14:50 Podstawy dietetyki 11ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54