Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
08:00 | 11:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | DP | |
11:30 | 14:45 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | DP | |
Wtorek | ||||||
13:30 | 15:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Bogna Latacz | DP | |
15:30 | 17:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Bogna Latacz | DP | |
Środa | ||||||
08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | D | |
Czwartek | ||||||
08:00 | 10:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr Mateusz Ciepliński | D | |
12:00 | 14:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr Mateusz Ciepliński | D | |
Piątek | ||||||
09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | DN | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | ||||||
11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | DN | |
Sobota | ||||||
08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-11; 2024-05-25 | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | ||||||
08:50 | 09:35 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-06-08 | |
09:40 | 11:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-05-11 | |
10:35 | 12:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2024-06-08 | |
13:20 | 14:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2024-05-11 | |
13:20 | 16:30 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2024-04-27 | |
16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | 2024-05-11; 2024-06-15 | |
18:20 | 19:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | 2024-04-27 | |
Niedziela | ||||||
15:00 | 18:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | 2024-06-09 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-04-27 | So | 13:20 | 16:30 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-04-27 | So | 18:20 | 19:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2024-05-08 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-05-09 | Cz | 08:00 | 10:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-05-09 | Cz | 12:00 | 14:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-05-10 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-10 | Pi | 11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-11 | So | 08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-11 | So | 09:40 | 11:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-11 | So | 13:20 | 14:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-11 | So | 16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2024-05-13 | Po | 08:00 | 11:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-13 | Po | 11:30 | 14:45 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-14 | Wt | 13:30 | 15:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Bogna Latacz | |
2024-05-14 | Wt | 15:30 | 17:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Bogna Latacz | |
2024-05-15 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-05-16 | Cz | 08:00 | 10:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-05-16 | Cz | 12:00 | 14:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-05-22 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-05-23 | Cz | 08:00 | 10:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-05-23 | Cz | 12:00 | 14:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-05-24 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-24 | Pi | 11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-05-25 | So | 08:00 | 09:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-05-27 | Po | 08:00 | 11:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-27 | Po | 11:30 | 14:45 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-05-28 | Wt | 13:30 | 15:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Bogna Latacz | |
2024-05-28 | Wt | 15:30 | 17:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Bogna Latacz | |
2024-05-29 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-06-05 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-06-06 | Cz | 08:00 | 10:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-06-06 | Cz | 12:00 | 14:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-06-07 | Pi | 09:45 | 11:20 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
piewrwsze 45 minut zajęć w sali 104 budynek Pałac, pozostały czas zajęć w budynku laboratorium | |||||||
2024-06-07 | Pi | 11:30 | 14:45 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-06-08 | So | 08:50 | 09:35 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-06-08 | So | 10:35 | 12:50 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-09 | Ni | 15:00 | 18:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-06-10 | Po | 08:00 | 11:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-10 | Po | 11:30 | 14:45 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-11 | Wt | 13:30 | 15:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Bogna Latacz | |
2024-06-11 | Wt | 15:30 | 17:20 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Bogna Latacz | |
2024-06-12 | Śr | 08:30 | 10:05 | Technologia produkcji potraw | 31ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-06-13 | Cz | 08:00 | 10:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-06-13 | Cz | 12:00 | 14:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-06-15 | So | 16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2024-06-19 | Śr | 08:00 | 11:15 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-19 | Śr | 11:30 | 14:45 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 23/24/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-06-20 | Cz | 08:00 | 10:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/A | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-06-20 | Cz | 12:00 | 14:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 22/23/B | dr Mateusz Ciepliński |